STØT MENNESKERETTIGHEDERNE - BLIV MEDLEM 3 millioner medlemmer verden over

 

Om Amnesty

Amnesty er en global organisation med flere end tre millioner medlemmer i 150 lande, som kæmper for menneskerettighederne. Vi arbejder for en verden, hvor alle mennesker har lige rettigheder.

Vi dokumenterer menneskerettighedskrænkelser overalt i verden og arbejder for, at de skyldige bliver stillet til ansvar.

Det startede med en ildsjæl og en avisartikel

Vision

Amnesty Internationals vision er en verden, hvor hvert eneste menneske nyder alle de menneskerettigheder, som er nedfældet i Verdenserklæringen om Menneskerettigheder og de internationale menneskerettighedskonventioner og -standarder.

Organisation

Hvordan er Amnestys organisatoriske opbygning? Her finder du vedtægter, regnskaber og information om medlemsdemokratiet i Amnesty.

Læs mere om organisationen

Strategi

Amnesty International arbejder efter seks-årige strategiplaner, som vedtages på den internationale generalforsamling, og som alle afdelinger, ansatte og aktive derfor er forpligtet til at følge.

International strategiplan 2010-2015 (dansk)
Dansk strategiplan 2010-2015

Konventioner

Amnestys arbejdsgrundlag er de 30 artikler i FN's Verdenserklæring om Menneskerettigheder, som blev vedtaget i 1948. Siden 1948 er en række andre menneskerettighedsinstrumenter blevet vedtaget internationalt.

Se de vigtigste menneskerettighedskonventioner her

Mangfoldighedspolitik

Amnesty arbejder for at skabe størst mulig rummelighed og plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle - uanset etnisk baggrund, religion, handicap, køn, seksuel orientering, alder og uddannelsesmæssig baggrund til at søge ansættelse i organisationen.

Se Amnestys mangfoldighedspolitik her

Telemarketing

Er du blevet ringet op af en medarbejder fra Amnesty?

Læs, hvorfor vi ringer

Face2face

Har du mødt vores medarbejdere på gaden?

Læs hvorfor vi bruger face2face til gadehvervning.

 

 
 
 
Close

Støt menneskerettighederne

Vær med i kampen for frihed og retfærdighed.